Servicii

Servicii

Hostess –  gazda unui eveniment sau manifestare de promovare a unor serviciie sau produse.  Acest serviciu este deosebit de important pentru investitori si potentialii cumparatori. Puteti alege dintre modele sau hostessele din baza noastra de date – dupa agrearea ofertei, se verifica disponibilitatea fetelor, iar clientul alege hostessele care vor participa la eveniment.

Descrierea activitatii de hostess. Atributiile Hostess:

– intampinarea clientilor si crearea unei atmosfere placute
– oferire de informatii cu caracter general pentru invitati/oaspeti
– ghidarea invitatilor/clientilor catre personalul calificat al firmei
– comunicarea ofertelor catre potentialii clienti

– prezentarea si promovarea serviciilor/produselor oferite de companie
– participarea la diverse actiuni de promovare ale companiei

Hostessele au misiunea de a intampina oaspetii si invitatii a caror incredere se castiga printr-o atitudine deschisa, pozitiva, amabila.

De ce va sfatuim sa apelati la serviciile noastre?
Serviciul hostess aduce cu siguranta beneficii de imagine companiei. Oaspetii se vor simti in centrul atentiei, fiind ghidati si informati de catre frumoasele hostesse ale agentiei.

Personalul hostess Addictra Btl and Events va intampina invitatii/oaspetii si va interactiona cu acestia in cadrul evenimentelor la care participa (targ, expozitie, petrecere, conferinta, lansare, inaugurare etc).

Calitatea serviciilor agentiei noastre de hostess este reflectata in feedback-ul pozitiv al clientilor care au colaborat cu agentia noastra si care ori de cate ori au nevoie, apeleaza din nou la noi. Punem accent pe crearea unor relatii de colaborare pe termen lung, oferind clientilor servicii de calitate si tarife avantajoase.

Agentia Addictra ofera servicii de hostess pentru:

– hostess targuri comerciale (ex. targuri Romexpo – hostess Romexpo, hostess Brasov Business Park, hostess mall-uri etc)
– hostess lansari produse
– hostess evenimente mondene si culturale
– hostess conferinte
– hostess inaugurari (ex showroom-uri, reprezentante)
– hostess campanii de promovare
– hostess simpozioane, congrese, intruniri de afaceri
– hostess  banchete / baluri / receptii / petreceri / festivitati / aniversari / nunti etc.

 

 

Modele

Addictra Events are in baza de date modele, cu experienta si o continua activare pe piata nationala si internationala. Modelele sunt disponibile pentru prezentari de moda la nivel national, sedinte foto, reclame, activitati hostess premium (spre exemplu la targuri auto, spectacole, evenimente high-class).

 

Promoteri

Rolul promoterilor este sa aduca produsul in prim-plan, astfel promoterii vor incuraja consumatorii sa atinga produsul si/sau sa deguste, vor oferi informatii sau premii, brosuri/pliante sau alte materiale publicitare si promotionale.

Avem acoperire nationala iar baza de date vasta va pune la dispozitie promoteri din care puteti selecta. Rolul promoterilor este de a distribui materiale publicitare, distribuire pliante/flyere, promovare campanie, informare la raft, sampling. Promoterii agentiei sunt persoane tinere si motivate, pozitive si comunicative

 

 

Animatoare club, disco, animatie clubbing.

Avem in baza de date persoane (baieti si fete) cu aptitudini pentru dans care au experienta si sunt disponibile pentru servicii de animatie petreceri club.

 

Costumatie personalizata

Oferim clientilor nostrii posibilitatea de a avea un impact accentuat si un impact vizual crescut asupra oaspetilor prin folosirea costumatiilor adaptate pentru eveniment. Costumatiile pot fi personalizate sau nu.

Va oferim consultanta in vederea realizarii unei costumatii personalizate: business, tematica (exemplu: Craciunite, Gheise etc). Costumatia este oferita in regim de inchiriere.

 

Organizare evenimente

Agentia noastra ofera personal calificat care asigura urmatoarele servicii:

– servicii foto-video  – colaboram cu fotografi si cameramani cu experienta profesionala vasta

– servicii hostess –  sau gazdele evenimentului, fete frumoase, carismatice, zambitoare si extrem de comunicative, care au misiunea de a intampina oaspetii evenimentului, de a oferi infromatii cu caracter general si de a-i indruma spre locurile rezervate

– grafica DTP – invitatii- design, print, distribuirea invitatiilor la evenimentul firmei dumneavoastra

– decoratiuni petreceri indoor si outdoor

– sonorizari si lumini (echipamente), artificii, fantana de ciocolata

– DJ, MC, artisti, interpreti, spectacole