Despre noi

Despre noi – Oferim servicii BTL si evenimente la nivel national, organizare evenimente, hostess, consultanta, campanii btl, evenimente corporative, targuri, expozitii, nunti.

Cu sediul social in Brasov, agentia noastra de publicitate isi desfasoara activitatea pe toata suprafata tarii. Oferim servicii de publicitate si la evenimente incepand de la personalizari textile si realizare website-uri pana la servicii hostess/promoting, prezentari de moda, pachete foto, dj, mc, artisti, locatii evenimente etc.

Agentia de casting activeaza inca din anul 2008 pe piata de profil. Din 2011 apartine companiei Addictra SRL. Prin baza de date formata de-a lungul anilor (peste 3000 de persoane in toata tara) putem participa si sustine evenimente de orice tip si in orice oras mare/mediu al tarii.

Hostessele agentiei noastre se caracterizeaza prin punctualitate, profesionalism si implicare. Mereu cu zambetul pe buze, vesele si sociabile, cunoscand o limba straina si avand un nivel de comunicare ridicat, acestea vor contribui la imbunatatirea imaginii firmei pe care o reprezinta, vor aduce un surplus de culoare si buna dispozitie la evenimentele la care participa, si vor atrage noi clienti in cadrul targurilor si expozitiilor.

De-a lungul timpului ne-a extins activitatea si ne-a dezvoltat conform cu cerintele clientilor, astfel ca acum asiguram o gama larga de servicii in domeniul publicitarii, evenimentelor, campaniilor btl, evenimente corporate si asa mai departe. Pagina despre noi prezinta pe scurt serviciile pe care le putem oferi intr-o frumoasa viitoare colaborare cu firma dumneavoastra.

Despre noi – Addictra Btl & Events- Daca aveti nevoie de aceste servicii (inclusiv organizare evenimente de la A la Z, team-buildinguri, petreceri etc) pentru alt eveniment, inaugurare reprezentanta, conferinta, simpozion, (in orice oras din Romania) va rugam sa cereti o oferta personalizata precizand numarul de hostesse dorite, numar de zile, numar de ore pe zi, locatia (orasul cat si zona), daca doriti costumatie sau nu etc. Bugetele sunt flexibile, calculam oferte personalizate pentru fiecare tip de eveniment in parte tinand cont de cerintele clientului.